2 Kasım 2010 Salı

FIRINDA KARNI BAHAR....

Malzemeler 1 Adet Orta Boy Karnabahar
150 gr Margarin
1 Su Bardağına Yakın Un
6 Su Bardağı Süt
1 Su Bardağı Kaşar Peyniri Rendesi
Tuz
Yemeğin Tarifi   Karnabaharı tuzlu suda haşlayın. Soğuduktan sonra çiçek çiçek ayırın.

Başka bir tencerede margarini eritip, un ile kavurun. Un sararınca yavaş yavaş sütü ve tuzu ekleyin. Sosun içine karnabahar çiçeklerini alıp, karıştırın. Yağlanmış fırın tepsisine dökün. Üzerine kaşar peyniri rendesini serpin. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder